Formann

Vi ser etter deg som har praktisk erfaring fra anleggsbransjen som bas eller formann. Stillingen ønskes besatt av en selvstendig, ansvarsbevisst og løsningsorientert person med sterk gjennomføringsevne. Du vil lede asfalt-teamet og har ansvar for fremdrift, kvalitet, HMS og rapportering.

I ditt arbeid som formann står følgende arbeidsoppgaver sentralt

Lede og organisere det operative arbeidet på oppdrag, herunder oppfølging av HMS og kvalitetssikring. Kommunikasjon med driftsleder, oppfølging av eventuelle endringer. Sikre effektiv utnyttelse av personell og maskiner. Dokumentasjon, herunder bruk av dataverktøy. Sørge for at kunden får levert til avtalt tid, kvalitet og pris.

Kvalifikasjoner

Teknisk utdannelse eller fagbrev som asfaltarbeider, relevant erfaring kan kompenseres for manglende utdannelse.Gode datakunnskaper, evne til å sette seg inn i administrative systemer. Du har god logistikkforståelse og kan håndtere uforutsigbarhet i hverdagen. Du er skandinavisk talende og behersker engelsk

Personlige egenskaper

Du er ansvarsfull og selvstendig person. Du har gode kommunikasjonsegenskaper og får folk med deg. Du er fremoverlent og har høy arbeidskapasitet. Du har en god forståelse av koordinering og effektivitet. Du er en strukturert person, men er allikevel tilpasningsdyktig

Vi tilbyr

Attraktive lønnsbetingelser og insentiver hos en trygg og solid arbeidsgiver. Etablerte kvalitetsstyringssystemer. Trivelig, romslig og inspirerende arbeidsmiljø – ordnede arbeidsforhold. Varierte oppgaver og utfordringer, samt gode muligheter for videre utvikling. Kontorplassering i Holmestrandsområdet.

Send din CV/søknad innen 22.08.19. til: yngvild@lindsethmaskin.no

Varighet: Fast
Tiltredelse: Snarest
Sektor: Privat
Bransje: Bygg & anlegg, Drift & vedlikeholdstjenester, Spørsmål om stillingen
Kontaktperson: Yngvild Kristensen
Telefon: 994 37 948